Carne de vită la grătar

Carne de vită la grătar
Carne de vită la grătar la cuptor necesită aproximativ 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 146 de calorii, 5 g de proteine și 2 g de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. Un amestec de zahăr, ceapă, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 44%, acest fel de mâncare este solid. Pieptul de vită la grătar, coasta de vită la grătar și pieptul de vită la grătar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, rumeniți carnea de vită și ceapa; scurgere. Se amestecă următoarele opt ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Coaceți, descoperit, la 325° timp de 2 ore, amestecând din când în când.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Serviți pe chifle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista