Old World Italian Beef Roll este o rețetă mediteraneană care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 290 calorii. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de slănină, sare de usturoi, pesmet condimentat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Rulouri italiene de vită, Rulouri italiene bogate de carne de vită, și Rulou De Semințe De Mac Din Lumea Veche.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați primele nouă ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Se întinde peste friptură, în stil roll-up jelly-roll, începând cu partea lungă. Cravată cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
6 Fripturi De 8 Uncii
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Într-o tigaie grea sau cuptor olandez, încălziți uleiul și carnea brună pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se adaugă apă; se acoperă și se coace la 350 de calorii timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Se lasă să stea 5 minute.
6
Scoateți șirul; tăiați friptura în 1-1 / 2-in. felii.