Carne de vită fiartă cu bere cu ceapă

Carne de vită fiartă cu bere cu ceapă
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de vită fiartă cu bere cu ceapă ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 400 de calorii, 30g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,4 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rozmarin, cimbru măcinat, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Carne de vită și ceapă înăbușită cu bere, Carne de vită și ceapă înăbușită în bere pentru # SundaySupper, și Carne de vită și ceapă înăbușită în bere [carbonnades 9 la Flamande].

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 275 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mare.Condimentează carnea generos cu sare și piper. Căutați carnea pe ambele părți, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Scoateți carnea din tigaie. Reduceți căldura la mediu.Aruncați ceapa și usturoiul. Se amestecă timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se toarnă bere și se adaugă cimbru, rozmarin și sare după gust---aproximativ 1 linguriță. (Nu sub sare!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Adăugați carne în oală, puneți-o la scufundat și puneți capacul pe oală.Gatiti la cuptor timp de 2 1/2 pana la 3 ore, sau pana cand carnea este frageda cu furculita si se destrama. Tăiați carnea cu două furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Serviți pe farfurii și lingurați sucul și ceapa deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
7
Se servește cu pâine foarte crustă pentru a sorbi sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista