Carnea de vită fiartă în vin roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.78 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 872 calorii, 71G de proteine, și 58G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați acompaniament: mămăligă cremoasă, apă, morcov și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma polenta, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri Cu Mămăligă Cu Lămâie ca desert. 162 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Carne De Vită Fiartă În Vin Roșu, Carne de vită fiartă în vin roșu, și Carne De Vită Fiartă Cu Vin Roșu.
Instrucțiuni
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul în oală la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Între timp, se usucă carnea și se presară cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Apă Pentru A Permite
4
Carne brună în ulei fierbinte pe toate părțile, aproximativ 10 minute în total. (Dacă fundul vasului începe să ardă, reduceți focul până la moderat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Transferați pe o farfurie folosind o furculiță și clești.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
6
Se adaugă pancetta în ulei în oală și se fierbe la foc moderat, amestecând frecvent, până se rumenesc și se face grăsime, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați ceapa, morcovul și țelina și saut-ul, amestecând ocazional, până când legumele se înmoaie și se rumenesc, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Se adauga usturoiul, cimbrul si rozmarinul si saut-ul, amestecand, pana cand usturoiul incepe sa se inmoaie si sa devina auriu, aproximativ 2 minute. Se amestecă pasta de roșii și se gătește, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
9
Adăugați vin și fierbeți până când lichidul este redus cu aproximativ jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Adăugați apă și aduceți la foc mic, apoi întoarceți carnea împreună cu orice sucuri acumulate pe farfurie în oală. Acoperiți oala cu capac și transferați la cuptor. Se fierbe până când carnea este foarte fragedă, 2 1/2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Transferați carnea pe o tăietură. Degresați grăsimea de pe suprafața sosului și aruncați-o împreună cu tulpinile de plante. Se fierbe sosul până se reduce cu aproximativ o treime, aproximativ 5 minute, apoi se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
12
Tăiați carnea peste Bob în felii groase de 1/2 inch și reveniți la sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A Permite
1
* Carnea de vită îmbunătățește aroma dacă este făcută cu 3 zile înainte. Se răcește complet în sos, neacoperit, apoi se răcește în sos, acoperit. Reîncălziți, acoperit, într-un cuptor preîncălzit de 350 km f până la fierbinte, 25 până la 30 de minute, apoi feliați carnea.