Carne De Vită Cu Sos De Hrean
Carne de vită cu sos de hrean necesită în jur 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 227 calorii, 25g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $ 4.71 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Un amestec de sos de hrean, rulouri de cină, friptură rotundă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Kabobs De Vită Cu Sos De Hrean, Friptură de vită cu sos de hrean, și Piept de vită cu sos de hrean.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un 1-gal. zip-Top pungă de plastic; Adauga friptura, de cotitură pentru a acoperi. Sigilați și răciți 2 ore sau până la 24 de ore, întorcându-vă ocazional.
Lăsați friptura să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Îndepărtați friptura din marinadă, aruncând marinada.
Așezați pe un suport de sârmă ușor uns într-o tigaie de prăjire.
Coaceți la 500 timp de 10 minute; reduceți temperatura cuptorului la 375 și coaceți 50 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porție înregistrează 13
Acoperiți ușor cu folie și lăsați să stea 10 minute.
Tăiați friptura în felii subțiri; serviți cu rulouri și sos de hrean.
* 1/4 cană suc de mere poate fi înlocuit cu bourbon.