Carne De Vită Cu Sos De Hrean

Carne De Vită Cu Sos De Hrean
Carne de vită cu sos de hrean necesită în jur 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 227 calorii, 25g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $ 4.71 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Un amestec de sos de hrean, rulouri de cină, friptură rotundă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Kabobs De Vită Cu Sos De Hrean, Friptură de vită cu sos de hrean, și Piept de vită cu sos de hrean.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un 1-gal. zip-Top pungă de plastic; Adauga friptura, de cotitură pentru a acoperi. Sigilați și răciți 2 ore sau până la 24 de ore, întorcându-vă ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Lăsați friptura să stea la temperatura camerei 30 de minute.
3
Îndepărtați friptura din marinadă, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
4
Așezați pe un suport de sârmă ușor uns într-o tigaie de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
5
Coaceți la 500 timp de 10 minute; reduceți temperatura cuptorului la 375 și coaceți 50 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porție înregistrează 13
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Acoperiți ușor cu folie și lăsați să stea 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Tăiați friptura în felii subțiri; serviți cu rulouri și sos de hrean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
* 1/4 cană suc de mere poate fi înlocuit cu bourbon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții12
Scor De Sănătate33
Revista