Carne de vită cu ardei

Carne de vită cu ardei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați carnea de vită cu ardei. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 164 calorii, 14g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la femeia pionieră are 1 fani. Un amestec de ceapă, ulei de canolan, pastă de chile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Carne de vită și ardei, Carne de vită thailandeză cu ardei, și Carne de vită cu ardei dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună sos de soia, sherry, zahăr brun, amidon de porumb, ghimbir, usturoi și pastă de chili (sau ulei de chili.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Pastă De ChiliPastă De Chili
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Ulei De ChiliUlei De Chili
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
2
Așezați carnea de vită feliată în amestec și aruncați pentru a acoperi. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la mare. Când este foarte fierbinte, aruncați ceapa și gătiți mai puțin de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scoateți pe o placă separată. Întoarceți tigaia la flacără, lăsați să se reîncălzească și adăugați ardei gras (și ardei iute/jalapeno dacă utilizați.) Gatiti un minut, aruncand, pana cand ardeii au bucati maro / negre, dar sunt inca fermi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Scoateți pe o farfurie. Întoarceți tigaia la căldură și lăsați să se încălzească.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați lingura rămasă de ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați 1/3 din amestecul de carne, distribuind uniform pe suprafața tigaiei. Se lasă să stea timp de 20 până la 30 de secunde, apoi se întoarce cu clești. Gatiti inca 30 de secunde, apoi scoateti pe o farfurie separata. Repetați cu carnea rămasă până se rumenesc.Reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
8
Adăugați toată carnea, ceapa și ardeii în tigaie și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Se toarnă sosul rămas (sosul în care se marinează carnea*) și se amestecă. Se lasă să fiarbă la foc mic câteva minute. Sosul se va îngroșa încet. Opriți căldura. * Actualizare / notă: de asemenea, puteți bici un lot suplimentar de lichid dacă nu doriți să utilizați același lichid pe care îl utilizați pentru carne. Opriți apa clocotită, apoi aruncați tăiței. Amestecați, apoi lăsați tăiței să stea în apă fierbinte timp de aproximativ 8 minute (verificați instrucțiunile pachetului pentru a fi siguri.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
10
Scurgeți, apoi adăugați 1/2 tăiței pentru a se prăji. Aruncați împreună, apoi adăugați mai mulți tăiței după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
11
Adăugați apă foarte fierbinte, dacă este necesar, pentru a subția. Se acoperă cu frunze de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
12
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista