Carne De Vită
Potpie de vită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 2. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 376 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de biscuiți/coacere, bulion de vită, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Carne De Vită Empanada Potpie, Potpie de vită cu biscuiți, și Carne De Vită Empanada Potpie.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, topiți untul.
Adăugați ceapa și gătiți timp de 1 minut. Se amestecă făina și piperul până se omogenizează. Treceți treptat în bulion. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă legumele și carnea de vită; se încălzește.
Transferați la două unse de 10 oz. cupe cu cremă.
Într-un castron mic, combinați oul și laptele. Se amestecă amestecul de biscuiți până se omogenizează. Lingurați uniform peste amestecul de carne.
Așezați pe o foaie de copt negrasă.
Coaceți la 400 de euro timp de 25-30 de minute sau până când bubbly și partea de sus este maro auriu.