Carne de vită și varză

Carne de vită și varză
Reteta de carne de vită și varză este gata în aproximativ 12 ore și 20 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de alimente europene. Această rețetă servește 8. Pentru $ 2.86 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 460 calorii, 33g de proteine, și 18g de grăsime. Funcționează bine ca un curs principal accesibil pentru Ziua Sfântului patrick. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de maghiran, piept, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este mare. Încercați Carne De Vită Și Varză, Carne de vită și varză, și Carne de vită și varză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați toate ingredientele de saramură, cu excepția pieptului, într-un castron mare nereactiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați pieptul (poate fi necesar să îl tăiați în 2 bucăți) și frecați amestecul de condimente în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4
Se toarnă apă rece până când carnea este acoperită. Greutatea pieptului în jos cu o farfurie mică, astfel încât să fie complet scufundată; acoperiți și refrigerați. Carnea poate fi sărată peste noapte sau până la 10 zile. Cu cât saramura este mai lungă, cu atât carnea este mai murată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
5
Încălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Încălziți o oală mare sau un cuptor olandez la foc mediu-mare și adăugați uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
7
Adăugați ceapa, morcovii, țelina, usturoiul, maghiranul și frunzele de dafin și gătiți până când începeți să se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
MaghiranMaghiran
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Scoateți carnea din saramură și clătiți-o bine. Puneți carnea deasupra legumelor și adăugați apă pentru a acoperi doar carnea. Se aduce la fierbere skimming orice spumă care suprafețe. Reduceți căldura la foc mic, așezați capacul pe oală și gătiți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Adăugați bucățile de varză, acoperiți și puneți-le în cuptor; gatiti timp de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Scoateți carnea, acoperiți-o cu folie și lăsați-o să se odihnească 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
11
Tăiați grăsimea de pe carnea de vită cornată, feliați carnea împotriva bobului și serviți-o în boluri puțin adânci cu pene de varză, ceva lichid de gătit și legumele rădăcinoase Herbate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți
Carne De VităCarne De Vită
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
2 linguri ulei de măsline extravirgin
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
13
2 linguri unt nesărat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt NesăratUnt Nesărat
14
1 kilogram cartofi noi, curățați
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat
15
1 kilogram morcovi pentru copii, tăiați și curățați
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
16
1 kilogram de napi pentru copii, tăiați și curățați
Ingrediente de care veți avea nevoie
NapNap
17
1 kilogram de păstârnac pentru bebeluși, tuns și curățat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pat PăstârnacPat Păstârnac
18
Sare Kosher și piper negru proaspăt măcinat
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
19
1/2 lire unt nesărat, înmuiat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt NesăratUnt Nesărat
20
1/2 cană ierburi proaspete tocate amestecate, cum ar fi cimbru, mentă, arpagic, pătrunjel sau chervil
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
ChervilChervil
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
21
Sare Kosher și piper negru proaspăt măcinat
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
22
Puneți uleiul de măsline și untul într-o oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
23
Adăugați legumele și aruncați pentru a le acoperi bine cu grăsimea; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
24
Adăugați 1 cană de apă și aduceți la fierbere. Coborâți focul la foc mic, acoperiți oala și gătiți până când legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
25
Între timp, faceți untul din plante combinând untul moale și ierburile împreună; condimentează cu puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
26
Pentru a servi, întindeți niște unt de plante în fundul unui bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
27
Adăugați legumele fierbinți și punctați cu mai mult unt de plante. Umeziți cu o parte din lichidul de gătit și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
DificultateExpert
Gata În12 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate38
Revista