Carne de vită și Fontina Tostaditos
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Carnea de vită și Fontina Tostaditos ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 24 și costă 23 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 46 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de coriandru, tomatillos, carne de vită prăjită gros și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tostaditos de Crab, Chili și Avocado, Crab și piper Jack Tostaditos, și Sandvișuri cu carne de vită la grătar și Fontina pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-un castron mic, combinați tomatillos, ceapă roșie, coriandru și 1/2 linguriță de sos fierbinte.
Într-un castron mediu, combinați friptura de vită cu Fontina și restul de 1/2 linguriță de sos fierbinte. Aranjați jumătate din chipsurile de tortilla pe o foaie mare de copt cu margini. Puneți umplutura de friptură de vită pe chipsurile de tortilla și acoperiți cu restul de 24 de chipsuri.
Coaceți tostaditos timp de 5 până la 7 minute sau până când umplutura este fierbinte și clocotește.
Transferați pe un platou. Condimentați gustul de tomatillo cu sare, lingurați puțin deasupra fiecărui tostadito și serviți imediat.