Carne De Vițel În Cidru Cu Ciuperci

Carne De Vițel În Cidru Cu Ciuperci
Carnea de vițel în cidru cu ciuperci este o fără gluten și primar rețetă cu 2 porții. Pentru $14.92 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1025 calorii, 94G de proteine, și 58G de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți la îndemână ceapă, cidru, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma cidrul uscat, puteți urma acest fel principal cu Plăcinte Cu Mere Amish ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Pan gambe de vițel prăjite cu Calvados, mere și oțet de cidru, Gambe De Vițel, și Cozi De Vițel De Boia.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 45 m.
Porții2
Scor De Sănătate67
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista