Carne de porc prăjită și cartofi cu mere cremoase

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc prăjită și cartofii cu mere cremoase. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 1.97 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 400 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați mere, cimbru, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet De Porc Afumat Cu Varză Murată, Cartofi Și Mere, Cotlet de porc prăjită cu cidru și sos de mere indesata, și Cartofi cremoși și cotlet de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. aruncați cartofii și ardeiul gras cu cimbru, 1 lingură ulei de măsline, 1/2 linguriță sare și piper după gust într-un vas de copt superficial.
Transferați la cuptor și prăjiți până când cartofii sunt ușor fragede, aproximativ 20 de minute.
Între timp, amestecați merele, smântâna și nucșoara într-un bol mic și dați deoparte.
Se usucă carnea de porc și se condimentează cu sare și piper.
Încălziți restul de 1/2 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de porc și căutați până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 6 minute.
Transferați carnea de porc în vasul de copt cu legumele și continuați să prăjiți până când un termometru introdus în centrul cărnii de porc înregistrează 145 de grade F, încă 15 până la 20 de minute.
Transferați carnea de porc pe o tăietură și lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.
Se servește cu legumele prăjite și sosul de mere cremos.
Per portie: calorii 373; grăsime 12 g (saturate 3 g); Colesterol 84 mg; sodiu 554 mg; Carbohidrați 31 g; Fibre 5 g; proteine 34 g
Fotografie de Antonis Achilleos