Carne De Porc Moo Shu Cu Clătite De Mandarină
Nevoie de o băutură fără gluten și fără lactate? Carnea de porc Moo Shu cu clătite de mandarină ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 324 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, sos de soia, sos hoisin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Moo Shu cu clătite de mandarină, Clătite rapide și ușoare de portocale mandarine pentru unul, și Rață Peking cu clătite de mandarină și sos de prune.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o pungă de plastic cu fermoar.
Adăugați carne de porc; sigilați și marinați la frigider 1 oră, întorcându-vă ocazional.
Scoateți carnea de porc din pungă; aruncați marinada.
Combinați apa clocotită și ciupercile shiitake uscate într-un castron; acoperiți și lăsați să stea 20 de minute.
Scurgeți; aruncați tulpinile de ciuperci și tăiați subțire capacele de ciuperci.
Combinați capacele de ciuperci feliate, ceapa verde, usturoiul și ghimbirul într-un castron mic; pus deoparte.
Combinați apa clocotită și ciupercile urechii de lemn într-un castron; acoperiți și lăsați să stea 20 de minute.
Scurgeți; tăiați ciupercile în felii subțiri. Pune deoparte.
Combinați 3 linguri de vin de orez și următoarele 4 Ingrediente (3 linguri de vin de orez prin piper negru) într-un castron mic; se amestecă bine cu un tel. Pune deoparte.
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei vegetal într-un wok sau o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc și amestecați 3 minute.
Scoateți carnea de porc din tigaie.
Adăugați 1 1/2 lingurițe de ulei vegetal în tigaie.
Adăugați ouă; se prăjește 30 de secunde sau până se amestecă moale.
Adăugați amestecul de ciuperci shiitake; se prăjește 1 1/2 minute.
Adăugați tulpini de varză; se prăjește 30 de secunde.
Adăugați ciupercile urechii de lemn, frunzele de varză și 2 linguri de vin de orez; se prăjește 1 minut.
Adăugați amestecul de porc și amidon de porumb; se prăjește 2 minute sau până când sosul este gros.
Așezați amestecul de porc pe un platou.
Combinați sosul hoisin și 1 lingură de sos de soia.
Întindeți aproximativ 1 1/2 lingurițe de amestec de sos hoisin pe suprafața nefiertă a fiecărei clătite de mandarină. Acoperiți fiecare clătită cu 1/2 cană amestec de porc; rulati.
(Totalurile includ clatite Mandarin)