Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc mexicană cu aragaz lent. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 42G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 407 calorii. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. Un amestec de brânză monterey jack, fasole, old El chiles și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Slow Cooker Mexican Tras De Porc, Slow Cooker Mexican Tras De Porc , și Slow Cooker Nou Chili De Porc Roșu Mexican pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, amestecați carne de porc, salsa și ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Dientes De Ajo
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Capac; gatiti la foc mic setarea 6-8 ore.
3
Se amestecă fasolea. Capac; gatiti la foc mic aproximativ 5 minute sau pana cand fasolea este fierbinte.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Cuvaison Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.