Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Empanadanul de porc. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 573 calorii, 25g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ou, sare, șuncă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până șofran ai putea urma acest curs principal cu Iaurt cremos cu șofran ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Empanada cu carne de porc marinată și ardei roșii prăjiți (Empanada de Lomo) din ' Spania, Empanada De Porc În Stil De Petrecere, și Empanada Gallega (plăcintă cu carne de porc și piper Galiciană).
Instrucțiuni
1
Face umplere:.
2
Încălziți 4 T ulei într-o tigaie și prăjiți ceapa, adăugând usturoiul când ceapa începe să se coloreze. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați coapsa de porc și șuncă în tigaie și prăjiți până se colorează, amestecând. Puneți deoparte (adăugați la ceapă și usturoi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați 1 t ulei, cârnați și ardeii în tigaie și prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Se adaugă la carnea de porc și ceapa gătită.Deglazați tigaia cu vinul, permițându-i să baloneze și să se reducă. Întoarceți toate ingredientele în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Gătită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați roșiile, șofranul, boiaua și pătrunjelul și condimentați cu sare și piper. Gatiti usor 20-30 de minute, lasati sa se raceasca.Între timp, faceți aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1/4 Cană De Grăsime De Porc
șofran
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
7
Puneți făina de porumb într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Adăugați drojdia uscată cu zahărul.Adăugați treptat făina, sarea, apa, uleiul și 2 ouă și bateți, pentru a face un aluat neted și moale.Întoarceți aluatul într-un castron curat, acoperiți cu un vasprosop și lăsați într-un loc cald timp de 40-50 de minute să crească.Preîncălziți cuptorul la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Praf De Sare Pentru Apa La Fiert
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Ungeți o tigaie de prăjire superficială sau un vas de 12x8. Înjumătățiți aluatul, întindeți o jumătate pe o suprafață făinoasă, puțin mai mare decât tigaia.Ridicați acest lucru în poziție, lăsând o margine atârnată peste margine.Lingură în umplutură. întindeți cealaltă jumătate de aluat și așezați-o pe loc.Îndoiți marginea exterioară a crustei inferioare peste partea superioară și apăsați ușor în jurul marginilor. Înțepați suprafața și periați cu ou bătut.
Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegerile mele de top pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Parador Tempranillo cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.