Carne De Porc Dulce Condimentată

Carne De Porc Dulce Condimentată
Carnea de porc dulce condimentată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 313 calorii, 18g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.59 pe portie. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați afine, filet de porc, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până afine uscate ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri Pentru Micul Dejun ca desert. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Carne De Porc Condimentată, Stroganoff De Porc Condimentat, și Carne de porc condimentată și plăcintă cu cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se adaugă carnea de porc și se sotează până se rumenesc ușor, aproximativ 3 până la 4 minute. Se amestecă scorțișoara și se condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Scoateți carnea de porc din tigaie și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
La aceeași tigaie se adaugă squash și se sotează timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ulei suplimentar dacă este necesar. Se amestecă ceapa și se sotează până se înmoaie. Se amestecă cuișoarele, buzduganul, merele, afinele și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
BuzduganBuzdugan
Subţire-Subţire-
6
Se sotează timp de 4 până la 5 minute. Se amestecă sucul de mere, se reduce focul și se fierbe până când merele sunt fragede. Amestecați carnea de porc rezervată și gătiți încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Adăugați nucile tocate chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(vândut Pe Culoarul De Produse Lactate)(vândut Pe Culoarul De Produse Lactate)
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista