Carne de porc cu sos de portocale-muștar

Carne de porc cu sos de portocale-muștar
Carnea de porc cu sos de muștar portocaliu este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 168 calorii. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați piper, marmeladă de portocale, Gew otrivrztraminer și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi marmelada de portocale, puteți urma acest fel principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Filet De Porc Umplut Cu Fructe Cu Sos De Portocale-Muștar, Carne de porc frecată cu muștar cu sos de muștar de mure și cartofi prăjiți la cuptor, și Cotlete De Porc Glazurate Cu Muștar Portocaliu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați bulionul și vinul într-o tigaie mare antiaderentă; gătiți 10 minute la foc mare sau până când lichidul este redus la 2/3 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Combinați marmelada, muștarul și amidonul de porumb; se amestecă în amestec de vin. Aduceți la fierbere și gătiți 1 minut, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Se toarnă amestecul într-un castron; se lasă deoparte și se menține cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Tăiați grăsimea din bomboane; se presară cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
5
Încălziți uleiul de măsline în tigaie acoperită cu spray de gătit la foc mediu până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați carne de porc; gătiți 30 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă parte a cărnii de porc înregistrează 160, transformând carnea de porc la fiecare 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
7
Tăiați în felii groase de 1/4 inci.
8
Serviți carnea de porc cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista