Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc cu sos de ciuperci. Această rețetă face 4 porții cu 254 calorii, 26g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 1,26 USD pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, ceapă, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 32 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cotlet de porc cu sos de ciuperci, Cotlet de porc cu sos de ciuperci, și Cotlet de porc cu sos de ciuperci.
Instrucțiuni
1
Tăiați filetul în lățime în sferturi. Tăiați fiecare bucată în jumătate, dar nu tăiați până la capăt; deschideți și aplatizați fiecare bucată. Topiți untul într-o tigaie mare; adăugați carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Combinați cimbru, sare și piper; presărați jumătate peste carne. Gatiti 3-4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cimbru
Carne
3
Adăugați ciupercile și ceapa. Gatiti si amestecati pana cand legumele sunt aproape fragede si carnea de porc nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ciuperci
Ceapă
Carne De Porc
4
Scoateți carnea într-un platou și păstrați-o la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
5
Combinați laptele, muștarul, amidonul de porumb și amestecul rămas de cimbru; se amestecă în legume. Aduceți la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute. Se toarna peste carne de porc si se serveste imediat.