Carnea de porc cu mere, Calvados și cidru de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 599 calorii, 26g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați mere aromate aurii, zahăr, calvados și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma cidrul de mere, puteți urma acest fel principal cu Tort De Gogoși Cu Cidru De Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pan gambe de vițel prăjite cu Calvados, mere și oțet de cidru, Filet de porc din cidru de mere cu cartofi și mere, și Cotlet de porc salvie de cidru de mere cu mere caramelizate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați felii de porc între folie de plastic. Folosind ciocan, Lira felii de porc la 1/4-inch grosime. (Poate fi pregătit cu 4 ore înainte. Acoperiți bine și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Gătită
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați mere și zahăr în tigaie și saut până se rumenesc, aproximativ 6 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Topiți 2 linguri de unt într-o altă tigaie mare și grea la foc mare. Condimentează carnea de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați carnea de porc în tigaie și saut-ul până când este gătit, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Transferați pe farfurie; păstrați la cald.
7
Topiți 1 lingură de unt în aceeași tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Se adaugă șalotă și cimbru și saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
9
Adăugați Calvados și fierbeți până se reduce la glazură, răzuind orice bucăți rumenite. Se amestecă smântâna și cidrul; se fierbe până când amestecul se îngroașă până la consistența sosului, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Calvados
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
10
Reîncălziți merele, dacă este necesar. Aranjați câteva felii de porc pe fiecare farfurie. Lingura sos peste. Acoperiți generos cu felii de mere saut și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Gătită
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier