Carne de porc cu mere, Calvados și cidru de mere

Carne de porc cu mere, Calvados și cidru de mere
Carnea de porc cu mere, Calvados și cidru de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 599 calorii, 26g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați mere aromate aurii, zahăr, calvados și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma cidrul de mere, puteți urma acest fel principal cu Tort De Gogoși Cu Cidru De Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pan gambe de vițel prăjite cu Calvados, mere și oțet de cidru, Filet de porc din cidru de mere cu cartofi și mere, și Cotlet de porc salvie de cidru de mere cu mere caramelizate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați felii de porc între folie de plastic. Folosind ciocan, Lira felii de porc la 1/4-inch grosime. (Poate fi pregătit cu 4 ore înainte. Acoperiți bine și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați mere și zahăr în tigaie și saut până se rumenesc, aproximativ 6 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Topiți 2 linguri de unt într-o altă tigaie mare și grea la foc mare. Condimentează carnea de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați carnea de porc în tigaie și saut-ul până când este gătit, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Transferați pe farfurie; păstrați la cald.
7
Topiți 1 lingură de unt în aceeași tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Se adaugă șalotă și cimbru și saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
9
Adăugați Calvados și fierbeți până se reduce la glazură, răzuind orice bucăți rumenite. Se amestecă smântâna și cidrul; se fierbe până când amestecul se îngroașă până la consistența sosului, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
CalvadosCalvados
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
10
Reîncălziți merele, dacă este necesar. Aranjați câteva felii de porc pe fiecare farfurie. Lingura sos peste. Acoperiți generos cu felii de mere saut și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista