Carne de porc cu lămâie lipicioasă
Carnea de porc cu lămâie lipicioasă este o fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 334 calorii, 25g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Un amestec de vin, ulei de măsline, frunze de dafin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 12 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este bun. Carne de porc lipicioasă, Coaste De Porc Lipicioase, și Carne de porc Thailandeză lipicioasă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Răsturnați făina, boiaua, sarea și piperul într-o pungă cu alimente și aruncați carnea de porc până când este acoperită.
Încălziți uleiul într-o caserolă ignifugă și prăjiți carnea de porc până se rumenesc pe toate părțile.
Adăugați-le rozmarin, usturoi și dafin, apoi prăjiți încă 1 min.
Se toarnă vinul și se aduce la fierbere, răzuind fundul caserolei. Coborâți la foc mic și aruncați coaja de lămâie.
Acoperiți caserola, puneți-o la foc mic și fierbeți timp de 1 oră până când carnea de porc este fragedă.
Adăugați un strop de apă dacă sosul devine prea gros. Chiar înainte de servire, amestecați sucul de lămâie și verificați condimentul.