Carnea de porc cu fructe Curry necesită în jur 29 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Acest curs principal are 286 calorii, 22g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de țelină, amestec de fructe, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Încercați Fructe Curry Calde, Fructe Curry Calde, și Fructe Curry Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 5 ingrediente într-un bol; amestecați bine cu un bici.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați carne de porc. Gatiti 4 minute sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scoateți carnea de porc din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați ceapa, țelina și usturoiul în tigaie; sotati 2 minute. Se amestecă fructele amestecate; gatiti 2 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Amestecați încet amestecul de făină, bulionul și laptele; adăugați miere și rozmarin. Întoarceți carnea de porc în tigaie; gătiți 10 minute, amestecând frecvent.