Muschiul de porc cu cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 459 calorii, 55g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de bulion de vită, unt, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de porc și cartofi, Crock-Pot friptură de porc cu cartofi, și Cotlet de porc la cuptor cu cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați fante în partea de sus a fripturii; introduceți felii de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
2
Combinați uleiul, boiaua, piperul și cimbru; frecați peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Așezați într-o pungă mare de plastic resigilabilă; sigilați și refrigerați friptura peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
4
Transferați friptura într-o tigaie de prăjire superficială. se coace, neacoperit, la 350 km.pentru 1-3/4 ore. Între timp, puneți cartofii și sarea într-o cratiță și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 15 minute sau până aproape fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Orz Alb Perlat
5
Se scurge; se răcește ușor.
6
Tăiați cartofii în sferturi; aranjați în jurul fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
7
Coaceți cu 45 de minute mai mult sau până când un termometru pentru carne citește 160 de cartofi și cartofii sunt fragede, ungând ocazional cartofii cu picături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți cartofii; păstrați cald. Acoperiți friptura și lăsați să stea timp de 15 minute înainte de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
9
Pentru sos, turnați picături și bucăți rumenite slăbite într-o ceașcă de măsurare. Grăsime degresată, rezervând 2 linguri de picături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
10
Adăugați apă și bulion la picăturile rezervate; pus deoparte. Într-o cratiță mare, sotati ceapa si ciupercile in unt si ulei pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
11
Se amestecă făina până se omogenizează. Se amestecă treptat amestecul de bulion. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă pătrunjelul și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime