Carne de porc cu aragaz lent cu mere dulce și fierbinte

Carnea de porc cu aragaz lent cu mere dulce și fierbinte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 261 calorii, 18g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, friptură de umăr de porc, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Încercați Slow Cooker BBQ Apple a tras sandwich-uri de porc cu morcov Apple Slaw, Cotlete de porc dulci în aragazul lent – 2 ingrediente Plus carnea de porc, și Filet De Porc Cu Mere Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți ușor un aragaz lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit antiaderent. Într-un castron mic, combinați ardeii chipotle, sarea, piperul și boiaua. Frecați amestecul peste carnea de porc.
Puneți carnea de porc în aragazul lent. Se acoperă cu cartofi dulci, ceapă și umplutură de plăcintă cu mere cu frunze norocoase.
Capac; gatiti la foc mic timp de 6 pana la 8 ore sau la foc mare timp de 3 pana la 4 ore.
Scoateți amestecul de porc și mere din aragazul lent. Acoperiți cu folie și lăsați să stea 10 minute.
Transferați lichidul de gătit într-o cratiță medie. Se amestecă împreună 1/4 cană de apă și 3 linguri de făină.
Se adaugă în cratiță. Gatiti la foc mediu-mare pana cand amestecul este ingrosat si clocotit; gătiți și amestecați încă 1 minut. Feliați carnea de porc și serviți cu amestec de mere și sos îngroșat.