Carne De Porc Cu Anason Stelat

Carne De Porc Cu Anason Stelat
Carnea de porc cu anason stelat este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,73 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 40g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 276 calorii. Dacă aveți la îndemână pudră de cinci condimente, sare și piper, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma anasonul stelar, puteți urma acest fel principal cu Mini Biscuiți Cu Anason Stelat ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Tocană De Porc Înăbușită Cu Anason Stelat, Umăr de porc prăjit cu anason stelat și sos de soia, și Loin De Porc Cu Anason Stelat Cu Caise Și Șalotă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face cotlet de porc cu anason stelat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
2
Într-un castron mic, amestecați bulionul cu sherry, sos de soia, zahăr brun, anason stelat, usturoi și pudră cu cinci condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Oreo, Tocate Grosier32 De Fursecuri Oreo, Tocate Grosier
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Pentru a face cotlet de porc cu anason stelat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
4
Condimentează carnea de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
5
Încălziți uleiul într-o caserolă mare din fontă emailată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
Adăugați carnea de porc și gătiți la foc moderat, întorcând ocazional, până se rumenesc peste tot, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
7
Adăugați amestecul de sos și aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite din partea de jos a caserolei. Acoperiți bine și gătiți la foc mic timp de aproximativ 3 ore, întorcând friptura la fiecare 30 de minute, până când este foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
8
Scoateți carnea de porc și fierbeți sosul până se reduce la 1 cană, aproximativ 5 minute. Aruncați șirurile. Trageți carnea de porc în bucăți lungi și reveniți la caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
9
Se ornează cu coriandru și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
10
Pentru a face cotlet de porc cu anason stelat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
11
Se toarnă amestecul de sos într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Dulceață KRAFT Pure Red Zmeură, încălzită și Strecurată1/4 Cană De Dulceață KRAFT Pure Red Zmeură, încălzită și Strecurată
12
Adăugați cotletele și marinați la frigider cel puțin 2 ore sau până la 8 ore.
13
Scurgeți cotletele, uscați-le și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
14
Încălziți uleiul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Adăugați Cotletele de porc și gătiți la foc moderat, întorcând ocazional, până se rumenesc și se fierb, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
16
Serviți Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista