Carne De Porc Cu Anason Stelat
Carnea de porc cu anason stelat este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,73 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 40g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 276 calorii. Dacă aveți la îndemână pudră de cinci condimente, sare și piper, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma anasonul stelar, puteți urma acest fel principal cu Mini Biscuiți Cu Anason Stelat ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Tocană De Porc Înăbușită Cu Anason Stelat, Umăr de porc prăjit cu anason stelat și sos de soia, și Loin De Porc Cu Anason Stelat Cu Caise Și Șalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face cotlet de porc cu anason stelat
Într-un castron mic, amestecați bulionul cu sherry, sos de soia, zahăr brun, anason stelat, usturoi și pudră cu cinci condimente.
Pentru a face cotlet de porc cu anason stelat
Condimentează carnea de porc cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o caserolă mare din fontă emailată.
Adăugați carnea de porc și gătiți la foc moderat, întorcând ocazional, până se rumenesc peste tot, aproximativ 15 minute.
Adăugați amestecul de sos și aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite din partea de jos a caserolei. Acoperiți bine și gătiți la foc mic timp de aproximativ 3 ore, întorcând friptura la fiecare 30 de minute, până când este foarte fragedă.
Scoateți carnea de porc și fierbeți sosul până se reduce la 1 cană, aproximativ 5 minute. Aruncați șirurile. Trageți carnea de porc în bucăți lungi și reveniți la caserolă.
Se ornează cu coriandru și se servește.
Pentru a face cotlet de porc cu anason stelat
Se toarnă amestecul de sos într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați cotletele și marinați la frigider cel puțin 2 ore sau până la 8 ore.
Scurgeți cotletele, uscați-le și condimentați cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare.
Adăugați Cotletele de porc și gătiți la foc moderat, întorcând ocazional, până se rumenesc și se fierb, aproximativ 12 minute.
Serviți Cotletele de porc.