Carne De Porc Caramelizată Peste Salată

Carne De Porc Caramelizată Peste Salată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc caramelizată peste salată. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 206 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.03 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți zahăr, apă, coriandru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Salată De Porc, Salată De Porc, și Mu Shu Salată De Porc Împachetări pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați zahărul într-o cratiță mică și grea la foc mediu; gatiti 5 minute sau pana devin aurii (nu amestecati).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați apă și sos de pește (amestecul se va stropi); se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
ApăApă
3
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare acoperită cu spray de gătit la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați carne de porc și gătiți 4 minute sau până se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
5
Scoateți carnea de porc din tigaie. Se amestecă bulionul în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Întoarceți carnea de porc în tigaie; adăugați amestecul de zahăr caramelizat, piperul negru și bățul de scorțișoară și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 1/2 ore sau până când carnea de porc este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Piper NegruPiper Negru
BulionBulion
ZahărZahăr
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Încălziți 1/2 linguriță de ulei în tigaie; adăugați ceapă verde. Saut 2 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se adaugă la amestecul de porc; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
9
Combinați salata mărunțită, oțetul de orez, busuiocul și coriandrul într-un castron mare și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Salată VerdeSalată Verde
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Serviți amestecul de porc peste amestecul de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate68
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista