Carne de porc Cajun cu fasole picantă

Carnea de porc Cajun cu fasole picantă este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,3 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 42G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 534 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, cotlet de porc, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri de porc Cajun cu sos picant Remoulade, Salată tocată cu carne de porc, fasole albă, Avocado și pansament de tei Cajun, și Bulgogi de porc picant și fasole Burrito pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați 1 linguriță amestec de condimente pe ambele părți ale cotletului.
Încălziți uleiul în tigaie antiaderentă la foc mediu.
Adăugați cotlete; gatiti 3 minute. Întoarce-te.
Adăugați ceapa și piperul în jurul cărnii; acoperiți și gătiți 7 minute sau până când carnea de porc este aproape gătită în centru.
Se amestecă restul de 1 linguriță amestec de condimente; gătiți 1 minut.
Adăugați fasole neagră, porumb și sos de grătar; se fierbe 2 până la 3 minute sau până se încălzește.
Se servește cu orez brun gătit rapid.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Pazo de Galegos Albarino cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Pazo de Galegos Albarino]()
Pazo de Galegos Albarino
Acest Albarino 100% este un vin cu adevărat distinctiv și expresiv provenit din viță de vie cu randament scăzut. Prin utilizarea fermentației malolactice parțiale, acest vin prezintă o prospețime mai mare și o expresie aromatică. Acest vin de culoare paie se mândrește cu arome de măr verde, citrice ușoare și nuanțe florale. La gust, acest vin este simbolul prospețimii, cu o expresie ușor tartă a aceluiași măr verde și citrice. Aciditatea ceva mai mare este un motiv de sărbătoare, deoarece acest vin se va împerechea minunat cu orice număr de alimente picante sau mai bogate.