Carnea de porc bătută ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 312 calorii, 42G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 2,53 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de garnituri: rozmarin, suc de portocale, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Rețete similare includ Rippli ( Coaste De Coapse / Coapse De Porc Afumate), Balsamic Cotlet De Porc / Pesto Porc Wrap, și Burgeri De Porc Asiatici Cu Pepene Verde.
Instrucțiuni
1
Sotati ceapa tocata si usturoiul in 1 lingura ulei fierbinte intr-o tigaie mare 8 minute. Se amestecă mentă, suc de portocale, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper; gătiți, amestecând des, 5 minute sau până când sucul de portocale se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Butterfly friptură de a face o lungime și orizontală tăiat în jos centrul de friptură, tăiere la 1/2" de cealaltă parte. Deschis friptură, și locul între 2 foi de folie de plastic grele; aplatiza la 1/2" grosime, folosind un ciocan de carne sau sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Întindeți umplutura de ceapă peste friptură, lăsând o margine de 1 " în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Rotiți friptura; legați la intervale de 1" cu șnur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
6
Răspândiți peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Așezați pe un suport într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
8
Coaceți, neacoperit, la 450 timp de 15 minute. Reduceți la 350; coaceți 1 oră și 15 minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch