Carne de porc asiatică și ardei
Asian Pork 'n' Peppers necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 2 porții cu 275 de calorii , 22 g de proteine și 7 g de grăsime fiecare. Pentru 1,56 USD per porție , această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat asiatic. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Un amestec de muschi de porc, ardei gras, pudră de curry și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu un scor de lingură de 77% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salata asiatică de porc , carne de vită asiatică cu legume și creveți asiatici .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și bulionul până se omogenizează. Se amestecă sosul de stridii, pudra de curry și sosul de ardei iute; puse deoparte. Gătiți spaghetele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Între timp, într-o tigaie mare antiaderență sau un wok acoperit cu spray de gătit, prăjiți carnea de porc în 1 linguriță de ulei până când nu mai devine roz; îndepărtați și păstrați la cald. Se prăjesc ardeii, prazul și usturoiul în uleiul rămas timp de 3-4 minute sau doar până devin crocante.
Se amestecă amestecul de bulion rezervat și se amestecă în amestecul de legume. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Scurgeți spaghetele; se adauga in tigaie.
Adăugați carnea de porc și 1 lingură coriandru; se amestecă pentru a se combina și se încălzește.
Stropiți cu coriandru rămas.