Carne de porc Ancho și ardei

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc Ancho și ardeii. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 270 calorii, 27G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pudră de ancho chile, ardei gras, cotlet de porc tăiat în centru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Piept de pui Ancho cu fasole neagră, ardei gras și Scallions, Medalioane De Porc Ancho, și Carne De Porc Ancho-Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați pudra de chile, chimenul și 1/2 linguriță de sare într-un castron mic.
Presărați ambele părți de carne de porc cu amestec de chile.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, ardeii și 1/2 linguriță sare; saut 4 minute.
Adăugați usturoi; saut 1 minut.
Se ia de pe foc. Se amestecă sucul.