Carne de porc și Chorizo Chile Burger

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați burgerul de porc și Chorizo Chile. Această rețetă face 4 porții cu 739 calorii, 32g de proteine, și 62g de grăsime fiecare. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Un amestec de sare kosher, avocado, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Chorizo Burger, Pâine de porumb Chile și Chorizo, și Chorizo Chile Poppers pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați carnea de porc, chorizo și usturoiul într-un castron mare și folosiți-vă mâinile pentru a combina uniform. Împărțiți carnea în 4 porții egale. Formați fiecare porție într - o pastă uniformă de 1/4 până la 1/2 inch (tortele vor fi foarte subțiri). Folosind degetul mare, faceți o adâncitură superficială de 1-1/2 inci lățime în centrul fiecărei plăcinte (acest lucru îi ajută pe burgeri să gătească mai uniform).
Transferați prăjiturile pe o farfurie și dați-le la frigider în timp ce pregătiți grătarul.
Încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la mediu-înalt (aproximativ 375 F până la 425 F). Când grătarul este gata, folosiți clești pentru a freca grătarul cu mai multe straturi de prosoape de hârtie înmuiate în ulei vegetal.
Așezați ardeii iute pe grătar, închideți grătarul și gătiți, rotind ocazional, până se înmoaie și se carbonizează pe ambele părți, aproximativ 10 minute.
Scoateți într-un castron mediu și acoperiți bine cu folie de plastic sau un capac.
Lăsați ardeii iute să se aburească până când pielea poate fi ușor decojită, aproximativ 10 minute. Între timp, grătiți avocado.
Ungeți părțile tăiate ale jumătăților de avocado cu ulei vegetal și condimentați cu sare.
Așezați-le cu fața tăiată în jos pe grătar și gătiți până se formează semne de grătar și avocado se înmoaie, aproximativ 4 până la 5 minute.
Scoateți pe o placă de tăiere sau pe o suprafață de lucru până când se răcește suficient pentru a se manipula, aproximativ 5 minute.Între timp, curățați și aruncați pielea din ardei iute și transferați-le într-un castron mic.
Se presară cu 2 lingurițe de suc de lămâie, se condimentează cu sare și se aruncă pentru a acoperi; pune deoparte. Când avocado este gata, folosiți o lingură pentru a scoate carnea, așezați-o într-un castron mediu și zdrobiți cu o furculiță în bucăți aspre.
Se amestecă coriandrul și restul de 1 lingură de suc de lămâie. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar; pus deoparte.
Scoateți chiftelele de porc din frigider și condimentați ușor ambele părți cu sare și piper.
Așezați tortele pe indentarea grătarului în sus, închideți grătarul și gătiți netulburat (nu apăsați pe torturi) până când apar semne de grătar pe fund, aproximativ 5 până la 6 minute. Folosind o spatulă, răsturnați burgerii, închideți grătarul și gătiți până când un termometru citit instantaneu înregistrează 145 de kilometri F, cu aproximativ 6 minute mai mult.
Scoateți pe o farfurie curată și lăsați să se odihnească într-un loc cald sau cort liber cu folie timp de 5 minute.
Așezați chiflele prăjite pe o suprafață de lucru. Împărțiți amestecul de avocado printre chiflele de jos. Completați fiecare cu un patty și un sfert din ardei iute și închideți cu un blat de COC.