Carne De Porc În Stil Caraibian
Carnea de porc în stil caraibian este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 428 calorii, 40g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați orez basmati, ceapă verde, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, care este mare. Încercați Carne De Porc În Stil Caraibian, Cotlete de porc în stil caraibian cu fasole neagră, și Somn În Stil Caraibian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați friptura în bucăți de 1 inch.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați carne de porc; saut 5 minute sau până se rumeneste.
Așezați bucățile de porc, ardei gras și ceapă verde într-un aragaz electric lent de 4 litri acoperit cu spray de gătit; se amestecă bine.
Combinați sosul hoisin și următoarele 7 ingrediente (prin usturoi) într-un castron mic; se amestecă până se omogenizează bine.
Se toarnă amestecul peste carne de porc și legume; se amestecă bine.
Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 1 oră. Reduceți căldura la minim și gătiți timp de 5 până la 6 ore.
Se servește peste orez; se presară cu ceapă verde feliată.
Sfat de aromă: cu textura lor crocantă și aroma dulce, ardeii grași sunt un complement frumos pentru carnea de porc din acest fel de mâncare. Dacă intenționați să folosiți ardeii într-o zi sau două, păstrați-i la temperatura camerei pentru o aromă mai bună.