Carne de Cerdo Rellena (carne de porc umplută cu legume)

Carne de Cerdo Rellena (carne de porc umplută cu legume)
Carne de Cerdo Rellena (carne de porc umplută cu legume) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,1 USD pe porție. O porție conține 581 calorii, 57G de proteine, și 10g de grăsime. 65 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, mazăre, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este minunat. Încercați Carne de vită umplută (Carne o Posta Rellena), Papa Rellena con Salsa Ranchera (cartof umplut cu sos creol picant), și Causa Rellena De Atun (Causa Umplută Cu Ton) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ceapa, usturoiul și ceapa într-un robot de bucătărie și puree.To creați cavitatea pentru umplutură, utilizați un cuțit lung și ascuțit și tăiați o gaură de 1 1/2 până la 2 inci prin centrul fripturii făcând o fantă longitudinală. Întoarceți carnea și tăiați o altă fantă în același loc, astfel încât cuțitul să completeze cavitatea.Umpleți carnea de porc cu mazărea, morcovii și jumătate din amestecul de ceapă, împingând cu degetele pentru a vă asigura că umplutura trece până la capăt. Legați capătul cărnii de porc, astfel încât umplutura să nu iasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Așezați carnea de porc într-o pungă cu fermoar, adăugați restul amestecului de ceapă, sare și pepper.Be asigurați-vă că carnea de porc este acoperită cu marinată și dați-o la frigider timp de cel puțin 3 ore sau overnight.In o oală mare, așezați apa de porc umplută, sazon goya și pudra de chimen. Reduceți focul la mediu scăzut, acoperiți și gătiți timp de 1 oră până la 1 oră și 30 de minute, amestecând ocazional.dd cartofii și yuca și gătiți încă 30 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Chimen MăcinatChimen Măcinat
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Amestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole NeagrăAmestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
ManiocManioc
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Se servește peste orez alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez AlbOrez Alb
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista