Carne Con Papas
Carne Con Papas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 933 calorii, 72g de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $3.84 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână vin, ardei pepperoncini, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Curat Mănâncă Chili Con Carne (Instant Pot), Carne Con Papas, și Carne con Papas (tocană de carne de vită și cartofi).
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, încălziți uleiul la foc mediu.
Se adaugă carnea și se sotează până se gătește și se rumenesc, întorcându-se frecvent.
Adăugați ardeiul și chimenul și amestecați pentru a acoperi carnea.
Adăugați ceapa, usturoiul, ardeiul verde, pepperoncini și frunzele de dafin.Se condimentează cu sare, piper și condimente (Doamna Dash).Gatiti pana cand ceapa este translucida.
Adăugați vin alb și apă folosind sos de roșii gol.Se aduce la fierbere, se reduce focul și se gătește acoperit aproximativ 1 1/2 ore.
Adăugați cartofi, morcovi și măsline.Gatiti inca 30-45 de minute, pana cand cartofii si morcovii sunt moi.(
Adăugați apă sau vin dacă supa se îngroașă prea mult).
Adăugați mazăre aproximativ 15 minute după aceea.