Carne Asada con Mojo (carne de vită la grătar cu marinată de portocale Acre)
Rețeta Carne Asada con Mojo (carne de vită la grătar cu marinată de portocale Acre) ar putea satisface pofta ta sud-americană în jur 30 minute. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $3.96 pe portie. Acest fel principal are 400 de calorii, 35g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sos fierbinte, căței de usturoi, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Cea mai bună marinată Carne Asada vreodată, No-Marinade Carne Asada, și Coca-Cola Carne Asada Marinade pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați sucul de portocale, berea, uleiul, sucul de lămâie, sarea, piperul, oregano, usturoiul, frunzele de dafin și rozmarinul într - un pahar de 9 pe 13 in. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Frunze De Dafin
Suc De Lămâie
Rozmarin
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi
Piper
Bere
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
2
Adăugați jumătăți de portocale, ceapă și friptură și amestecați cu mâinile pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocaliu
Ceapă
Friptură
3
Lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră, sau răciți, acoperit, 2 ore (nu mai mult, sau citricele vor "găti" carnea), întorcând ocazional carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
4
Încălziți un grătar la foarte mare (550 până la 650). Aruncați rozmarinul, frunzele de dafin și jumătățile portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Rozmarin
Portocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Scurgeți carnea și ceapa. Pune ceapa pe o foaie dublată de folie și întoarce marginile doar puțin pentru a face un 6 - x 9-in superficial. container.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
6
Ceapa la grătar pe folie, amestecând ocazional cu clești, până când marginile încep să se încarce, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Clește
Folie De Aluminiu
7
Adăugați friptura la grătar și gătiți, întorcând o dată, până se rumenesc bine și se face așa cum doriți, 8 minute pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Transferați friptura și ceapa pe o scândură; felie friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Friptură
9
Se servește cu tortilla, guacamole și sos fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Guacamol
Sos Fierbinte
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
10
* Se încălzește direct pe grătar până când este fierbinte, întorcându-se o dată; stivuiți și înfășurați într-un prosop.