Cardamom și biscuiți portocalii de la ' Home Made Winter

Cardamom și biscuiți portocalii de la ' Home Made Winter ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 311 calorii. 120 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. Acesta funcționează cel mai bine ca o masă de dimineață, și se face în aproximativ 1 oră. Un amestec de apă de floare de portocal, miere, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brânză Brousse de la ' Home Made Winter, Vol-au-Vent umplut cu Celeriac cremos și ciuperci sălbatice din ' Home Made Winter, și Salată pătată cu Quinoa, praz , slănină și Chervil de la ' Home Made Winter pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți biscuiții: cerneți făina, zahărul și sarea într-un castron.
Tăiați untul în bucăți mici și adăugați-l în amestecul de făină; folosiți o furculiță pentru a transforma amestecul într-un aluat sfărâmicios.
Adăugați laptele, marmelada și cardamomul. Lucrați amestecul rapid și ușor într-un aluat neted. Nu frământați prea mult sau biscuiții vor fi duri.
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți aluatul la o grosime de 3/4 inci (2 cm). Cu un tăietor sau un pahar de băut, tăiați runde de 1 1/2 inch (6 cm).
Așezați-le pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Reroll resturile și taie mai multe runde.
Lăsați biscuiții să stea 15 minute înainte de coacere sau faceți-i cu o seară înainte și lăsați-i să se odihnească într-un loc răcoros.
Preîncălziți cuptorul la 450 buc. f (240 buc.c). Asta e fierbinte!
Coaceți biscuiții timp de 12 până la 15 minute, până se rumenesc.
Faceți glazura: într-o cratiță, încălziți marmelada cu 2 lingurițe de apă, amestecați cardamomul, apoi apăsați amestecul printr-o sită într-un castron.
Ungeți biscuiții cu siropul și presărați-le cu coaja de portocală.
Faceți crema: pliați apa de floare de portocal și mierea în mascarpone și bateți până la aer.
Serviți biscuiții cu crema de mascarpone.