Caramele moi și masticabile
Caramelele moi și masticabile ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 87 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 64. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lapte condensat, sirop de porumb, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Caramele Moi, Caramele Cu Rom Moale, și Caramele Moi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o tigaie pătrată de 8 inci cu folie, extinzând folia peste marginile tigaiei. Înveliți Generos folia cu spray de gătit; pus deoparte.
Topiți 1 cană de unt într-o tigaie cu sos de 3 litri la foc mic. Se amestecă zahărul brun, laptele condensat și siropul de porumb până se omogenizează. Aduceți amestecul la fierbere. Gatiti la foc mediu, amestecand des, pana cand un termometru cu bomboane Inregistreaza 23
Îndepărtați amestecul de pe foc; amestecați cu mâna 1 minut sau până când amestecul este neted și nu mai clocotește. Se toarnă rapid amestecul în tigaia pregătită; lăsați să stea 3 ore sau până se răcește.
Ridicați folia și caramelul din tigaie.
Tăiați caramelele în bucăți de 1 inch cu un cuțit cu unt. Înfășurați fiecare bucată cu folie de plastic.