Caponata de anghinare și fenicul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 14 și costă 50 de cenți pe porție. O porție conține 72 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați capere, țelină, sos de roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Caponata de anghinare și fenicul, Caponata de smochine și fenicul, și Dip De Anghinare (Caponata) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapa, țelina, feniculul și usturoiul; saut 5 minute sau până se înmoaie. Se amestecă stafidele și următoarele 8 ingrediente (prin anghinare). Aduceți la foc mic; gatiti la foc mediu-mic 5 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora.