Campbell ' s pește și legume
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal pescatarian? Tigaia de pește și legume Campbell ' s de la Campbell ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 345 calorii, 45g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $ 4.32 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână file de pește, file de pește, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 90%. Încercați Tigaie Picantă De Pește Și Legume, Supa de vită de legume Campbell, și Saucy Skillet Pește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți apă, vin, cimbru, piper negru, morcov, țelină și ceapă în tigaie.
Se încălzește la fierbere. Acoperiți și gătiți la foc mic 5 minute sau până când legumele sunt fragede.
Adăugați supa și încălziți la fierbere.
Adăugați pește. Acoperiți și gătiți la foc mic 5 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu furculița.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio