Cambulă Pesto De Anghinare Cu Crustă De Asiago

Cambulă Pesto De Anghinare Cu Crustă De Asiago
Pesto de anghinare cu crustă de Asiago este un pescatarian felul principal. O porție conține 4227 calorii, 308g de proteine, și 299g de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 31,81 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare, busuioc, nuci de pin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cambulă Pesto De Anghinare Cu Crustă De Asiago, Quiche de sparanghel, anghinare, Pesto și brânză de capră cu crustă de Quinoa, și Flounder Cu Crustă De Parmezan.

Instrucțiuni

1
Pentru a face pesto, puneți anghinare, roșii, nuci de pin, usturoi, busuioc și sare într-un robot de bucătărie. Pureați ingredientele în timp ce adăugați încet uleiul de măsline. Rezervați pesto-ul într-un recipient, dați-l la frigider dacă nu îl utilizați imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Combinați ambele brânzeturi cu lingura de făină și agitați bine într-o pungă cu fermoar.Puneți jumătate din amestecul de brânză într-o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
3
Adăugați cealaltă jumătate când ați consumat prima jumătate (am constatat că acest lucru împiedică brânza să se gume).Bateți ușor albușurile și turnați într-o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
4
Încălziți două linguri de ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu până când sclipesc.Se usucă fileurile de cambulă. Slather ambele părți ale peștelui cu pesto..
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De CambulăFileuri De Cambulă
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Periați albușurile de ou peste peștele pesto.Înmuiați ambele părți ale peștelui în amestecul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6
Așezați trei fileuri în tigaie și gătiți timp de aproximativ patru minute.Folosiți o spatulă subțire antiaderentă separați ușor orice margini brânzoase care s-au topit împreună.Întoarceți cu grijă fileurile pe cealaltă parte și gătiți timp de aprox încă 4 minute (dacă tigaia dvs. funcționează foarte fierbinte, este posibil să fie nevoie să gătiți doar trei minute.) Brânza trebuie să fie maro aurie.Pentru al doilea lot, ștergeți tigaia, adăugați încă două linguri de ulei și gătiți ca înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt

Ingrediente

2411 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.inimi de anghinare ambalate în apă, drenateinimi de anghinare ambalate în apă, drenate2411 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.inimi de anghinare ambalate în apă, drenateinimi de anghinare ambalate în apă, drenate2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbrânză asiago mărunțită finbrânză asiago mărunțită fin1Oreos dublu umplutApă fierbinte (100°F)Apă fierbinte (100°F)1Oreos dublu umplutApă fierbinte (100°F)Apă fierbinte (100°F)2mariÎnghețată de vanilie cu conținut redus de grăsimi, opționalÎnghețată de vanilie cu conținut redus de grăsimi, opțional6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fileuri de cambulăfileuri de cambulă6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fileuri de cambulăfileuri de cambulă12 lingurițe de pudră de usturoifăinăfăină12 lingurițe de pudră de usturoifăinăfăină1lingura. otet de vin rosucățel de usturoi, tocatcățel de usturoi, tocat1lingura. otet de vin rosucățel de usturoi, tocatcățel de usturoi, tocat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbrânză parmezană mărunțită finbrânză parmezană mărunțită fin33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 1/2 kg de creveți mari U-121 1/2 kg de creveți mari U-1233 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 1/2 kg de creveți mari U-121 1/2 kg de creveți mari U-120Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă0Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă6roșii uscate la soare ambalate în ulei, scurseroșii uscate la soare ambalate în ulei, scurse6roșii uscate la soare ambalate în ulei, scurseroșii uscate la soare ambalate în ulei, scurse

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În31 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista