Calamari în stil Luciana

Calamari în stil Luciana
Calamari în stil Luciana ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $1.27 pe portie. O porție conține 175 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de cimbru, calmar, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Calmar din Portul Santa Lucia (Calamari alla Luciana), Calamari-stil de salvamar de două Minute, și Salată de Calamari în stil provensal cu Gremolata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați calamarii conform instrucțiunilor de la pagina 40, lăsând pielea intactă, dacă preferați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
2
Tăiați corpurile în inele de 1/2 inch și puneți-le și tentaculele într-o strecurătoare pentru a se scurge bine.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie largă și grea la foc mediu. Împrăștiați usturoiul peste ulei și gătiți, agitând tigaia, până devine aurie, aproximativ 1 minut. Creșteți căldura la mare, împrăștiați calamarii în tigaie și condimentați cu cimbru și ușor cu piper roșu zdrobit. Gatiti, amestecand regulat, pana cand apa din calamari s-a evaporat si calamarii au inceput sa se caramelizeze, 6 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CalmarCalmar
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Presărați oțetul peste calamari și răzuiți bucățile rumenite din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se toarnă vinul și se fierbe, continuând să răzuie tigaia. Gatiti pana cand vinul se evapora si calamarii sunt aurii, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper roșu zdrobit după gust, se amestecă pătrunjelul și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
CalmarCalmar
PătrunjelPătrunjel
SareSare
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Gust
7
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
8
Din bucătăria italo-americană a Lidiei de Lidia Matticchio Bastianich Copyright (c) 2001 de Lidia Matticchio Bastianich publicat de Knopf.Lidia Bastianich găzduiește extrem de popularul spectacol PBS, "bucătăria italo-americană a Lidiei" și deține restaurante în New York, Kansas City și Pittsburgh. De asemenea, autoarea mesei italiene a Lidiei și a bucătăriei italo-americane a Lidiei, locuiește în Douglaston, New York. Jurnalismul lui Jay Jacob a apărut în multe reviste naționale.Din ediția comercială broșată.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista