Calabacitas con Elote (dovlecei cu porumb)

Calabacitas con Elote (dovlecei cu porumb)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Calabacitas con Elote (dovlecel cu porumb). Această rețetă servește 6 și costă 1,0 USD pe porție. O porție conține 117 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. 95 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, roșii romi, sâmburi de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Calabacitas con Elote (dovlecei cu porumb), Sopa de Calabacitas (supă de dovlecei), și Elote cu taitei de dovlecel.

Instrucțiuni

1
Așezați porumbul într-o cratiță cu suficientă apă pentru a acoperi; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Așezați un capac pe cratiță, reduceți focul la mediu și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Scurgere.
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare; gătiți și amestecați ceapa și usturoiul în uleiul fierbinte până la parfum, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se amestecă dovlecelul și roșia în ceapă și usturoi; gătiți împreună 5 minute. Amestecați boabele de porumb în amestec; adăugați ardeiul poblano. Se condimentează cu sare și piper; se amestecă. Acoperiți tigaia cu un capac și gătiți până când dovlecelul este fraged, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se presară cu brânza cotija pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotija BrânzăCotija Brânză
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista