Cajun Snapper și creveți peste șuncă brânză Cheddar crupe cu ardei rosu Coulis
Cajun Snapper și creveți peste șuncă brânză Cheddar crupe cu ardei rosu Coulis ar putea fi doar Creole rețetă pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 703 calorii, 55g de proteine, și 27G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 4,89 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca o masă de dimineață, și se face în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați scallions, scallions, cheddar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Cajun Snapper și creveți peste șuncă brânză Cheddar crupe cu ardei rosu Coulis, Snapper roșu, creveți și pepene verde Ceviche, și Bacon și brânză Cheddar crupe caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a începe coulis ardei roșu, Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Pe plită, aduceți bulionul de pui, ceapa, usturoiul și vinul la foc mic într-o cratiță.
Așezați ardeii într-o tigaie de prăjire și prăjiți la cuptor, verificând la fiecare 15 minute și întorcându-i cu clești până când pielea este complet încrețită și carbonizată neagră. Când ardeii sunt gata, folosiți clești pentru a - i pune într-o pungă resigilabilă care (din motive de siguranță) vă sprijiniți pe o farfurie - (amintiți-vă, sunt fierbinți vulcanic!). Închideți cu grijă punga închisă și lăsați-le să transpire timp de 5 minute. Folosiți mănuși de cuptor pentru a preveni arderea în timp ce manipulați punga în pasul următor de alunecare a ardeilor din pungă într-un bol umplut cu câțiva centimetri de apă cu gheață. Apoi, puteți folosi degetele pentru a lucra rapid pentru a aluneca și a arunca pielea ardeilor în timp ce sunt în apă. Veți rămâne cu ardei roșii frumos gătite, cu o culoare minunată. Se toacă ardeii și se adaugă în amestecul de bulion de pui care fierbe și se continuă fierberea până se reduce la jumătate, aproximativ 20 de minute. Creați o suspensie de amidon de porumb într-o cantitate mică de apă și adăugați la sosul de ardei roșu. Procesați coulisul într-un blender până când se obține o consistență netedă. Apoi condimentați cu sare și piper, după gust.
Pentru grâu: aduceți apa pentru grâu la fierbere.
Adăugați crupe și creveți tocați, reduceți căldura și gătiți până când crupele sunt moi, aproximativ 20 de minute.
Se ia de pe foc și se amestecă în scallions, roșii, cilantro, slănină și brânză și se păstrează acoperit într-un loc cald.;
Pentru pește: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Înveliți ambele părți ale snapperului roșu cu sare și piper și condiment Cajun. Apoi, pe plită, încălziți puțin ulei de semințe de struguri într-o tigaie mare antiaderentă, iar când începe să strălucească, sotează creveții doar până devin roz, apoi îndepărtează creveții pe un platou utilitar. În aceeași tigaie, căutați fiecare parte a peștelui. (Când așezați fileul în tigaie, lăsați-l netulburat câteva minute pentru a permite condimentului să se gătească pe suprafața peștelui.) Gatiti pana se rumeneste, apoi terminati la cuptor pentru inca 2-3 minute si scoateti-l sa se odihneasca timp de 5-8 minute. (Vă rugăm să aveți grijă să evitați gătitul excesiv al peștelui, deoarece acesta va continua să gătească chiar și după ce îl scoateți din cuptor.)
Așezați o parte din grâu în mijlocul plăcii de servire, apoi poziționați un file de pește deasupra și stropiți coulisul în jurul peștelui. Sus cu creveți.
Garnisiți din belșug cu scallions.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.