Cajun Prime Rib

Cajun Prime Rib ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 1904 calorii, 82G de proteine, și 171g de grăsime per portie. Pentru $11.92 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Un amestec de slănină, piper, friptură de vită cu coaste prime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Creolă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rajun Cajun BBQ Sauce-în interiorul multor mall-uri sunt restaurante Rajun Cajun, servesc BBQ inspirat de Cajun, vă vom arăta cum să faceți acel sos, Prime Rib Au Jus, și Prim Rib Pho.
Instrucțiuni
Feliați cu grijă capacul de grăsime din partea de sus a fripturii de coaste prime, având grijă să nu feliați în carne. Puneți grăsimea deoparte. Acoperiți complet friptura cu piper negru, apoi cu praf de usturoi, apoi cu sare. Acoperiți stratul de sare cu ceapă tăiată. Este posibil să trebuiască să asigurați o parte din ceapă cu scobitori.
Așezați capacul de grăsime la loc peste ceapă și fixați-l la friptură cu scobitori. Folosiți slănină pentru a acoperi restul de ceapă și asigurați-vă și cu scobitori. Înfășurați bine în folie de aluminiu și refrigerați peste noapte.
Dimineața, Preîncălziți cuptorul la 550 de grade F (285 grade C) - practic până la capăt! deschideți toate ferestrele și porniți toți fanii. Desfaceți friptura și străpungeți cu un cuțit de mai multe ori. Reambalați și puneți-l într-un vas de copt superficial.
Prăjiți 35 de minute în cuptorul preîncălzit.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească ușor - nu mai mult de 30 de minute. Reveniți la frigider timp de cel puțin 3 ore.
Preîncălziți un grătar pentru căldură mare.
Scoateți capacul de grăsime și slănina și răzuiți ceapa și condimentele. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia friptura în fripturi. Fiecare coastă va produce 2 fripturi, una cu un os și una fără. Condimentați fripturile cu cantitatea dorită de condimente Cajun. Baconul poate fi la grătar sau pus deoparte pentru alte utilizări.
Ungeți ușor grătarul grătarului. Grătați fripturile la gradul dorit de coacere.