Cafea Vieneză Cu Gheață
Cafeaua cu gheață vieneză este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap băutură. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 184 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână pudră de cacao, zahăr, înghețată de cafea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Cafea Vieneză, Cafea Vieneză(Oală De Crock), și Cafea Vieneză Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați espresso-ul, zahărul, vanilia și apa fierbinte într-un blender și amestecați până când zahărul se dizolvă.
Puneți gheața în blender și procesați la înălțime până când amestecul este aproape complet neted. Împărțiți amestecul între 4 pahare scurte.
Așezați înghețata într-un cuptor cu microunde timp de 15 secunde, până când se înmoaie. Scoateți o minge de înghețată în fiecare pahar. Cu o sită mică, presărați ușor fiecare băutură cu pudră de cacao.
Serviți cu o paie scurtă și o linguriță.