Cafea Espresso Cu Migdale
Almond Espresso Toffee este un vegetarian și fără gluten rețetă cu 30 de porții. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oevr are 162 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă este nu cel mai puțin sănătos. Secțiunea noastră de sfaturi de mai jos ar putea avea câteva informații care ar putea crește scorul. 264 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la www.seriouseats.com necesită migdale, sirop de porumb, bicarbonat de sodiu și espresso instant praf. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Încercați Cafea Espresso Cu Migdale, Espresso Toffee Fudge, și Toffee Espresso Picătură Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linia de jeleu rola tigaie cu pergament pe partea de jos și părți și se lasă deoparte. Asamblați toate ingredientele și instrumentele. Într-o cratiță mare și grea, combinați untul, zahărul, apa și siropul de porumb. Întoarceți focul la mediu și folosiți o perie de patiserie înmuiată în apă rece pentru a spăla părțile laterale ale tigaiei pentru a vă asigura că nu există zahăr lipit de margini. Odată ce untul și zahărul se topesc și amestecul începe să baloneze, așezați termometrul în oală și gătiți până când temperatura ajunge la 300 F.
Scoateți amestecul de pe foc și, lucrând rapid pentru a preveni gătirea ulterioară, amestecați imediat espresso sau pudra de espresso, urmată de bicarbonatul de sodiu și sarea.
Se amestecă până se încorporează, apoi se toarnă amestecul pe tigaia pregătită. Lăsați caramelul să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.
Pregătiți ciocolata călită și turnați-o peste caramel. Folosind o spatulă offset, întindeți ciocolata într-un strat uniform peste caramel.
Presărați blatul cu migdalele tocate și lăsați ciocolata să se întărească complet, aproximativ 2 ore, de preferință peste noapte.
Scoateți pergamentul din tigaie și tăiați caramelul în dreptunghiuri. A se păstra într-un recipient etanș într-un loc răcoros și uscat.