Cacciatore de pui cu vin roșu
Cacciatore de pui cu vin roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,92 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 443 calorii. 168 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline, vin, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este excelent. Încercați Cacciatore de pui cu vin roșu, Cacciatore de pui cu ciuperci, roșii și vin, și Pui Cacciatore pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați sare și piper peste pieptul de pui; înveliți puiul cu făină. În cuptorul olandez, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti pana se rumeneste pe ambele parti.
Scoateți puiul din cuptorul olandez; așezați pe farfurie. Pune deoparte.
În același cuptor olandez, topiți untul la foc mediu.
Adăugați ceapa, ardeiul gras și usturoiul; gatiti si amestecati 5 minute.
Adăugați vin roșu; gatiti pana se reduce la jumatate.
Se amestecă roșiile, bulionul și oregano.
Puneți puiul peste roșii.
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți aproximativ 20 de minute sau până când sucul de pui este limpede când se taie centrul celei mai groase părți (165F).
Serviți puiul peste piure de cartofi sau spaghete, sos de lingură peste pui.