Căpșuni Napoleon
Căpșuni Napoleon ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă face 12 porții cu 536 calorii, 6g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Mamei. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de lapte, Extract de vanillan, zahăr de cofetărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Căpșuni Napoleon, Mini Căpșuni Napoleon, și Cheesecake Cu Căpșuni Napoleon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți fiecare foaie de patiserie la un 9-in. pătrat.
Așezați pe foi de copt unsuroase.
Se coace la 350 la 30 de minute sau până se rumenesc.
Între timp, într-o cratiță, combinați zahărul, amidonul de porumb și sarea. Adăugați treptat lapte până se omogenizează. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se ingroasa si clocoteste. Reduceți căldura; gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Se ia de pe foc. Se amestecă o cantitate mică de umplutură fierbinte în gălbenușuri de ou; întoarceți totul în tigaie, amestecând continuu. Aduceți la fierbere ușoară; gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Se ia de pe foc. Se amestecă ușor untul și vanilia.
Se toarnă într-un castron; acoperiți suprafața cu folie de plastic. Se da la frigider, fara agitare, pana se raceste.
Pentru topping, bateți smântâna într-un castron mare răcit până începe să se îngroașe.
Adăugați zahăr și vanilie; bateți până se formează vârfuri moi.
Așezați un pătrat de patiserie pe un platou de servire. Se acoperă cu cremă, căpșuni, frișcă îndulcită și a doua patiserie. Praf cu zahăr de cofetari. Puneți la frigider resturile.