Căpșuni cu Marsala și sos de lămâie
Dacă $ 3.33 pe portie cade în bugetul dvs., căpșuni cu Marsalan si sos de lamaie ar putea fi un spectaculos lactate gratuit rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 670 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână amaretti, vin marsala, nucșoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 1 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, Căpșuni La Madeleine Romanov-căpșuni servite cu un sos minunat de brandy, și Lămâie-Busuioc Pui Marsala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru sos: într-o cratiță mică, combinați vinul, zahărul, coaja de lămâie și sucul de lămâie la foc mediu-mare. Aduceți amestecul la foc mic, amestecând constant până când zahărul s-a dizolvat. Gatiti pana cand lichidul s-a redus la jumatate, 25 de minute.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați nucșoara. Lăsați sosul să se răcească timp de 30 de minute. La frigider cel puțin 1 oră înainte de servire (se poate face cu 3 zile înainte).
Pentru a servi: scoateți gelato în 4 boluri de desert și aranjați căpșunile deasupra.
Stropiți cu sosul și acoperiți cu prăjiturile zdrobite.