Căldură serioasă: cadou de casă de Crunch de popcorn cu caramel Chipotle
Rețeta căldură serioasă: cadou de casă de Chipotle Caramel Popcorn Crunch este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 8 și costă 38 de cenți pe porție. O porție conține 536 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați unt, pudră de chipotle măcinată, arahide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Cinnamon Roll Caramel Popcorn {Sugar Rush Cadou Edition # 1}, Caramel Nuci Crunch Popcorn, și Caramel Popcorn Crunch.
Instrucțiuni
Într-o oală mare la foc mediu, încălziți uleiul.
Adăugați un sâmbure de porumb; odată ce a apărut, adăugați restul de sâmbure, acoperiți tigaia și agitați-o ocazional până când s-a potolit.
Se toarnă porumbul într-un castron mare și se scoate vasul de la foc pentru a se răci.
Într-un cuptor de 350 de grade F, prăjiți arahide pe o foaie de copt până devin aurii și parfumate și adăugați nucile la porumbul apărut.
Spălați vasul răcit și readuceți—l în aragaz, adăugați zahăr și suficientă apă—aproximativ 1/4 cană-pentru a obține consistența nisipului umed.
Se încălzește la foc mare până când un termometru cu bomboane citește 320 F, oală învârtită odată ce caramelizarea începe să asigure distribuirea uniformă a culorii.
Adăugați sare, pudră de chipotle și piper negru, apoi adăugați unt—caramelul va bule acum ușor.
Adăugați floricele și arahide și amestecați rapid până când toate sunt acoperite uniform.
Se toarnă amestecul pe tava de foi învelită cu folie sau căptușită cu pergament și se răcește ușor. Folosind o lingură, rupeți în grupuri mai mici și lăsați să se răcească complet înainte de a le transfera într-un recipient etanș. Popcornul poate fi făcut cu până la 1 săptămână înainte.