Cârnați Phyllo Rolls
O porție conține 1119 calorii, 32g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $ 4.3 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Un amestec de ciuperci cremini, sare, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încercați Rulouri Ușoare De Ouă Phyllo, Rulouri De Ouă De Curcan Phyllo, și Rulouri de Fetan și nuc Phyllo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Pulverizați o foaie de copt cu spray de gătit antiaderent și păstrați-o în apropiere.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ciupercile, ceapa și sarea. Gatiti, amestecand ocazional, la foc mediu, pana cand amestecul de ciuperci este foarte fraged, aproximativ 8 minute.
Scoateți din căldură. Se amestecă curcanul, crema de brânză și cheddarul până se amestecă bine.
Așezați 1 foaie de phyllo cu partea scurtă orientată spre dvs. pe o suprafață de lucru. (Acoperiți restul phyllo cu folie de plastic pentru a nu se usca.) Pulverizați foaia phyllo cu spray de gătit antiaderent. Apoi pliați-l pe jumătate pe lungime și pulverizați din nou.
Așezați 1 lingură plină de umplutură în centrul capătului inferior al fileului. Îndoiți în lateral, apoi rotiți-vă de jos pentru a închide complet umplutura (ar trebui să arate ca o rolă de ou).
Așezați ruloul, cu cusătura în jos, pe foaia de copt. Repetați cu foile phyllo rămase, spray-ul de gătit antiaderent și umplerea pentru a face un total de 16 rulouri.
Pulverizați rulourile generos cu spray de gătit antiaderent și coaceți până când rulourile sunt ușor aurii, aproximativ 20 de minute.
Bucătăriile Food Network au creat această rețetă ușurată dintr-o trimitere a utilizatorului. Faceți clic aici pentru a vedea rețeta originală.