Cârnați de porc cu varză purpurie fiartă și Chutney de mere
Cârnați de porc cu varză purpurie fiartă și Chutney de mere este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 731 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,49 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de slănină, ulei de măsline, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Chiftele de cârnați de porc cu varză fiartă și mere, Varză Purpurie Fiartă Cu Mere, și Varză purpurie dulce și acră înăbușită.
Instrucțiuni
1
Cu cel puțin 30 de minute înainte de a măcina carnea, răciți toate uneltele, inclusiv vasul mixerului standului, în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-un castron mare combinați fundul de porc, slănina, grăsimea, zahărul brun, sarea, piperul, paprika, coriandrul, usturoiul și pulberile de ceapă și sosul Worcestershire și amestecați bine pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Umăr
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Boston Fundul
Fatback
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Folosind mașina de tocat carne, măcinați amestecul de carne prin matrița medie în vasul răcit al mixerului de suport. Acoperiți amestecul de carne și dați-l la frigider până când este gata de utilizare. Umpleți amestecul de carne în carcasele cârnaților și, pentru cele mai bune rezultate, răciți la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(înlăturați Orice Mufă)
Un Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Într-o cratiță medie la foc moderat, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se adauga ceapa rosie si usturoiul si saut, amestecand ocazional, pana devine translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Adăugați varza, oțetul și bulionul de pui și gătiți, amestecând ocazional, până când varza este fragedă. Se condimentează cu sare și piper și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
(rezervati 1 Lingura)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1
Într-o cratiță mică la foc moderat, combinați merele, ceapa, zahărul brun, oțetul și apa și gătiți, amestecând ocazional, până când amestecul este jammy și ușor redus. Se condimentează cu sare și piper și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Umăr
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1
Folosind o scobitoare, înțepați fiecare cârnați de câteva ori. Într-o tigaie grea, mare, la foc moderat, încălziți uleiul de măsline și untul până când sunt fierbinți, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați cârnații și gătiți, răsturnând de câteva ori, până se rumenesc pe ambele părți, 8 până la 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
3
Transferați cârnații pe o tăietură și tăiați-o în bucăți mai mici pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
1
Împărțiți varza în 4 farfurii, apoi acoperiți cu cârnați și chutney de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier